Jäikö rakkaasi rajasulkujen taakse? Ei hätää, voitte silti harrastaa virtuaaliseksiä.

Nyt kun kaikki kilvan keksivät korona-ajan selviytymiskeinoja, on minunkin laitettava lusikkani soppaan. Eilen tuli jo testattua ystävien kanssa, miten voimme jutustella lasillisella ”virtuaalibaarissa” kotisohvalta käsin. Videoyhteys netin kautta sopii myös seksiin.

Puuha vaatii hiukan valmistautumista ja siinä on omat tekniset haasteensa. Mutta mitäpä ei seksin eteen tekisi, vaikka vääntäytyisi outoihin asentoihin tietokoneen tai puhelimen kanssa. Selfiekepistä voi olla  hommassa suuresti apua. Onkohan ne jo myyty loppuun?

Valaistusta ja miljöötä voi nettiseksiä varten ehkä joutua hiukan säätämään. Seksituokio lasten lelujen keskellä keittiössä voi käydä oikeassa arjessa, mutta nettiseksistä se vie kyllä fiiliksen kokonaan.  Pitää myös valmistautua kuvan ajoittaiseen pikselöitymiseen tai yhteyden pätkimiseen. Huumorilla ja kärsivällisyydellä siitä selvitään.

Yksi tapa välttää online-sähläämistä on ottaa itsestään videoita ja lähetellä niitä kumppanilleen. Kohtaamisen hurma vähenee, mutta toisaalta videoita voi tehdä rauhassa ja ne voi editoida mieleisikseen.  Huonot kohdat pois. Voitte vaikka vaihdella videoita sopivassa chattipalvelussa, keskustella niistä ja saada ihan second level-virtuaalikokemuksen. Kullekin löytyy varmaan sopiva tapa, kunhan intoa ja mielikuvitusta riittää.

Tuntemattomien kanssa ei netissäkään kannata ryhtyä mihin tahansa, sillä ethän halua, että videosi putkahtaa julki ensi viikolla johonkin seksisivustolle? Itse asiassa harmittoman tuntuisesta virtuaaliseksistä voi jäädä paljon vakavamman seuraukset kuin tosielämän rankastakin sekoilusta.

Jos luottamus on kunnossa, ei kun tuumasta toimeen. Virtuaaliseksi ei voi koskaan olla aidon veroista, sillä tuoksut, maut ja kosketus jäävät puuttumaan ja homma pitää viimeistellä ihan omin avuin. On se silti tyhjää parempi.

Ei anneta viruksen hyydyttää seksielämää eikä näivetytä selibaatissa. Hyviä ja turvallisia seksihetkiä!